Thaise Gele Curry

Thaise-Gele-Curry

Na een lange en drukke werkdag hebben nog maar weinig mensen zin om zich uit te sloven in de keuken om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Deze gemakkelijk en snel te bereiden Thaise Gele Curry is dan een uitkomst! Binnen 30 minuten heb je namelijk een overheerlijke en gezonde maaltijd op tafel gezet waar je je vingers bij opeet.

Benodigdheden:
Voor 2 personen

300 gram (bloemkool) rijst
300 gram kipdijfilet
400 ml kokosmelk
Fairtrade Original Gele Curry pasta
1 gele ui
1 courgette
1 rode paprika
Scheutje olijfolie

Bereiding:
Duur: 30 minuten

Snipper de ui en snij de kipdijfilet in blokjes. Snij ook de courgette en de paprika klein. Giet een scheutje olijfolie in een wok en fruit de ui. Voeg na enkele minuten de kipdijfilet toe en bak deze goudbruin. Kook ondertussen de rijst zoals vermeld op de verpakking. 

Giet het blik kokosmelk in de pan en voeg de Gele Curry pasta toe wanneer de kip gaar is. Roer de kokosmelk goed door elkaar en breng aan de kook. Voeg vervolgens de courgette en paprika toe en laat 5-10 minuten zachtjes pruttelen.

Eetsmakelijk! 

Tip: Strooi bij het serveren nog een handje cashewnoten over de Curry.