Spring naar de inhoud

Orthomoleculaire Geneeskunde/kPNI consult

Het maken van een afspraak
Je kunt bij Praktijk Revival gemakkelijk zelf een afspraak inplannen via onze online agenda, door een e-mail te sturen naar info@revival.nl of te bellen naar 0318 – 64 89 80. De afspraak kan plaatsvinden in onze praktijk in Ede of digitaal (via Skype/Teams). 

Hoe werken wij?
Nadat je een afspraak hebt ingepland ontvang je een e-mail met de vraag om je persoonsgegevens aan te vullen en een anamneseformulier in te vullen. Dit is een kort formulier waarin wij alvast enkele vragen stellen over de hulp/adviesvraag. Naar aanleiding van dit formulier kunnen wij ons alvast voorbereiden op het komende consult.

Tijdens het eerste intakeconsult zullen wij een uitgebreidere anamnese afnemen. Door middel van het stellen van verschillende vragen zullen wij dieper ingaan op jouw fysieke en emotionele gezondheid. Hierbij brengen wij het verloop van de klachten in kaart, zodat er een tijdlijn ontstaat van de gebeurtenissen en ziektegeschiedenis van jouw leven. Hierdoor krijgen wij een beeld van de oorzaak van de klachten. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk en gericht behandelplan op.

De behandeling
De Orthomoleculaire Therapie die wij toepassen bestaat uit meer dan alleen voedingsstoffen aanvullen. Het omvat voornamelijk leefstijlinterventies, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangespoord. Deze interventies kunnen onder andere bestaan uit voedings- en bewegingsaanpassingen, ademhalingsoefeningen en suppletieadviezen.  Op welke manier dit het beste kan, verschilt per persoon. Wij zullen dan ook op basis van jouw wensen en mogelijkheden een passend persoonlijk behandelplan opstellen. 

Want zoals de grondlegger van de kPNI Dr. Leo Pruimboom zegt: “In de verandering ligt de oplossing en de kleinste verandering maakt het grootste verschil.”

Hoe nu verder?
Wanneer je ervoor kiest om samen met ons aan jouw gezondheidsklacht(en) te gaan werken zullen er afhankelijk van de klacht(en) één of meerdere vervolgconsulten plaatsvinden. Middels deze vervolgconsulten blijven wij jouw ondersteunen en motiveren bij het optimaliseren van jouw gezondheid!

Orthomoleculair/kPNI Consult