Spring naar de inhoud

DNA-analyse met iGene DNA-test

Stel je hebt een genetisch verhoogde kans op een aandoening. En stel dat je iets kunt doen om de kans op deze aandoening te verkleinen. Dankzij de iGene DNA-test Health kun je nu gericht actie ondernemen! Aan de hand van jouw genetische aanleg en een persoonlijke prioriteitenlijst zie je welke leefstijlveranderingen voor jou de meeste gezondheidswinst opleveren.

Goede voornemens hoef je niet meer te baseren op de laatste gezondheidstrends. Aan de hand van jouw DNA-analyse weet je beter wat goed bij je past!

iGene DNA-test HEALTH
De DNA-test die je gaat uitvoeren is de iGene HEALTH. Dit is de meest uitgebreide test. Door deze test te doen krijg je informatie over persoonlijke kenmerken, medicijngevoeligheid (medicijnpaspoort), farmacogenetica, aandoeningen en leefstijlprioriteiten. Daarnaast krijg je toegang tot de iGene app, de berichtenservice en een PDF rapport van jouw uitslag.

  • Persoonlijk; inzichten en adviezen op basis van jouw eigen DNA.
  • Veilig en anoniem; je privacy volledig gegarandeerd.
  • Betrouwbaar; gebaseerd op wetenschappelijk gevalideerde informatie.
  • Actueel; de app blijft up-to-date aan de hand van nieuwe inzichten.


Hoe werkt het?
Je kunt een DNA-test aanvragen door  een e-mail te sturen naar info@revival.nl of het contactformulier in te vullen. Het contactformulier vind je onderaan de contactpagina.

Wanneer je de test hebt ontvangen kun je aan de slag! Lees de handleiding zorgvuldig door en volg de stappen om het speekselmonster te verkrijgen. Download vervolgens de iGene app. Hiermee genereer je een unieke code die je op het betreffende buisje plakt.

Verstuur het speekselmonster daarna gratis op naar het laboratorium. Het DNA wordt door een onafhankelijk onderzoekslaboratorium in kaart gebracht en vervolgens door iGene geanalyseerd en verwerkt in het iGene Paspoort.

Het volledige traject van de DNA-test duurt 6-8 weken. Via de app krijg je een bericht wanneer je iGene Paspoort klaar is. 

Wat biedt Revival jou?
De kosten voor deze uitgebreide DNA-analyse bedragen € 495,50.
Deze prijs is inclusief de iGene DNA-test HEALTH (€ 249), de extra modules (€ 150) en een uitgebreid rapport + consult om de uitslag te bespreken.

Een DNA-onderzoek doe je eenmalig, omdat DNA niet veranderd. Jouw unieke iGene Paspoort blijft jouw hele leven te gebruiken!