Spring naar de inhoud

Orthomoleculair Voeding- & Leefstijlconsult

Het maken van een afspraak
Je kunt bij Praktijk Revival gemakkelijk zelf een afspraak inplannen via onze online agenda, door een e-mail te sturen naar info@revival.nl of te bellen naar 0318 – 64 89 80. De afspraak kan plaatsvinden in onze praktijk in Ede of digitaal (via Skype/Teams). 

Hoe werken wij?
Nadat je een afspraak hebt ingepland ontvang je een e-mail met de vraag om je persoonsgegevens aan te vullen en een anamneseformulier in te vullen. Dit is een kort formulier waarin wij alvast enkele vragen stellen over de hulp/adviesvraag. Zoals de naam van het consult al doet vermoeden kijken wij bij het Voedings- en Leefstijlconsult naar jouw voedings- en bewegingspatroon en leefstijl.

De therapie
De Orthomoleculaire Therapie die wij tijdens dit consult bieden bestaat voornamelijk uit het uitleggen wat een gezond voedingspatroon nu precies inhoud en of het eventueel raadzaam is om belangrijke voedingsstoffen aan te vullen. Gezonde voeding en de voedingsstoffen die deze bevatten zijn namelijk de bouwstenen en de drijfveer van ons lichaam. Bij het langdurig eten van verkeerde voeding kan het lichaam op den duur niet meer optimaal functioneren en zullen er automatisch ook tekorten gaan ontstaan. 

Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen en wensen geven wij gericht gezondheidsadvies. Je krijgt praktische handvaten die je nodig hebt voor een gezonde leefstijl en ter preventie van ziekten. 

Want zoals de grondlegger van de kPNI Dr. Leo Pruimboom zegt: “In de verandering ligt de oplossing en de kleinste verandering maakt het grootste verschil.”

Hoe nu verder?
Na het consult ontvang je een gespreksverslag van hetgeen tijdens het consult is besproken. Dit verslag bevat jouw persoonlijke adviezen op het gebied van voeding, beweging en suppletie. Bij het Voedings- en Leefstijlconsult bieden wij de mogelijk tot één of meerdere check-ups. Dit zijn korte vervolgconsulten van zo’n 20 minuten. Of dit nodig is is afhankelijk van jouw gezondheidsdoel(en). Middels deze check-ups kunnen wij jou blijven ondersteunen en motiveren bij het behalen van jouw doelen!

Voeding- en Leefstijlconsult