Spring naar de inhoud

Hoe werkt Revival

Nadat je je hebt aangemeld voor een afspraak ontvang je een anamneseformulier. Dat is een kort formulier waarin enkele vragen gesteld worden over de reden van je adviesvraag.  Naar aanleiding van dit formulier kan de therapeut zich alvast voorbereiden op het consult.
Tijdens onze eerste afspraak zal er een uitgebreidere anamnese afgenomen worden. Dit betekent dat er tijdens het vraaggesprek in zal worden gegaan op je fysieke en emotionele gezondheid. Hierbij brengt de therapeut het verloop van de klachten in kaart, zodat er een tijdlijn ontstaat van de gebeurtenissen en ziektegeschiedenis van jouw leven. Hierdoor ontstaat er een beeld van de oorzaak van de klachten. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk en gericht behandelplan opgesteld.

De orthomoleculaire therapie die bij Revival wordt toegepast bestaat uit meer dan alleen voedingsstoffen aanvullen. Het omvat voornamelijk leefstijlinterventies waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangespoord. Deze interventies kunnen onder andere bestaan uit voedings- en bewegingsaanpassingen, ademhalingsoefeningen en suppletieadviezen. Op welke manier dit het beste kan, verschilt per persoon. De therapeut zal dan ook op basis van jouw wensen en mogelijkheden een passend persoonlijk behandelplan opstellen. Want zoals de grondlegger van de kPNI Dr. Leo Pruimboom zegt: “In de verandering ligt de oplossing en de kleinste verandering maakt het grootste verschil.”

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen via de online agenda, door een e-mail te sturen naar info@revival.nl of te bellen naar 0318 – 64 89 80. De afspraak kan plaatsvinden in de praktijk in Ede of digitaal (via Skype/Teams).

Graag tot ziens in de (online) praktijk!