Spring naar de inhoud

Hoe werken wij?

Nadat je je hebt aangemeld voor een afspraak bij één van ons ontvang je van een anamneseformulier. Dat is een kort formulier waarin wij je enkele vragen stellen over de reden van uw adviesvraag.  Naar aanleiding van dit formulier kunnen wij ons alvast voorbereiden op het consult.
Tijdens onze eerste afspraak zullen wij een uitgebreidere anamnese afnemen. Dit betekent dat we tijdens het vraaggesprek in zullen gaan op uw fysieke en emotionele gezondheid. Hierbij brengen we het verloop van de klachten in kaart, zodat er een tijdlijn ontstaat van de gebeurtenissen en ziektegeschiedenis van jouw leven. Hierdoor krijgen wij een beeld van de oorzaak van de klachten. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk en gericht behandelplan op.

De orthomoleculaire therapie die wij toepassen bestaat uit meer dan alleen voedingsstoffen aanvullen. Het omvat voornamelijk leefstijlinterventies waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangespoord. Deze interventies kunnen onder andere bestaan uit voedings- en bewegingsaanpassingen, ademhalingsoefeningen en suppletieadviezen.  Op welke manier dit het beste kan, verschilt per persoon. We zullen dan ook op basis van jouw wensen en mogelijkheden een passend persoonlijk behandelplan opstellen. Want zoals de grondlegger van de kPNI Dr. Leo Pruimboom zegt: “In de verandering ligt de oplossing en de kleinste verandering maakt het grootste verschil.”

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen via onze online agenda, door een e-mail te sturen naar info@revival.nl of te bellen naar 0318 – 64 89 80. De afspraak kan plaatsvinden in onze praktijk in Ede of digitaal (via Skype/Teams). 
We zien je graag in onze (online) praktijk!