Banaan pannenkoekjes met fruit

Banaan pannenkoekjes zijn heerlijk als ontbijt of als lunch. Mijn all time favorite zijn deze pannenkoekjes op een zonnige zondagmorgen met verse bessen. Het leuke is dat je met de banaanpannenkoekjes als basis ook eeuwig kunt blijven variëren. Maak er bijvoorbeeld eens een herfst/winter ontbijtje van door havermout aan het beslag toe te voegen en de pannenkoekjes te serveren met warme appel, wat extra kaneel en walnoten. 

Benodigdheden:
Voor 2 personen

1 banaan
2 middelgrote eieren
1 tl kaneel (of naar smaak)
Klontje roomboter
Honing
Fruit naar keuze

Bereiding:
Duur: 20 minuten

Prak de banaan en meng met de kaneel. Klop de eieren los in een kom met een garde of mixer. Voeg het banaanmengsel toe aan de losgeklopte eieren. Mix het bananenmengsel en de eieren goed door elkaar. 

Doe een klontje roomboter in een koekenpan en bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin. Serveer met honing en fruit naar keuze. 

Tip: Onze voorkeur gaat uit naar verse aardbeien, blauwe bessen en bramen.