Revival begins with the smallest change

Uw Praktijk voor Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie

Orthomoleculaire geneeskunde: Wat is dat?

U heeft er misschien nog nooit van gehoord: orthomoleculaire geneeskunde. Het is een moeilijk woord wat lastig uit te spreken is. De orthomoleculaire geneeskunde vindt zijn oorsprong in het werk van scheikundige en Nobelprijswinnaar Linus Pauling, in 1968.
Het woord “ortho” is Grieks en betekent goed of recht. De toevoeging “moleculair” wil zeggen: de moleculen betreffende. De orthomoleculaire geneeskunde streeft ernaar de lichaamscellen van een optimale hoeveelheid voedingsstoffen te voorzien.

Hoe werken wij?

Nadat u zich heeft aangemeld voor een afspraak bij één van ons ontvangt u van ons een anamneseformulier. Dat is een kort formulier waarin wij u enkele vragen stellen over de reden van uw adviesvraag.  Naar aanleiding van dit formulier kunnen wij ons alvast voorbereiden op het consult.
Tijdens onze eerste afspraak zullen wij een uitgebreidere anamnese afnemen. Dit betekent dat we tijdens het vraaggesprek in zullen gaan op uw fysieke en emotionele gezondheid.
Hierbij brengen we het verloop van de klachten in kaart, zodat er een tijdlijn ontstaat van de gebeurtenissen en ziektegeschiedenis van uw leven. Hierdoor krijgen wij een beeld van de oorzaak van de klachten. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk en gericht behandelplan op.

De orthomoleculaire therapie die wij toepassen bestaat uit meer dan alleen voedingsstoffen aanvullen. Het omvat voornamelijk leefstijlinterventies waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangespoord. Deze interventies kunnen onder andere bestaan uit bewegings- en voedingsaanpassingen, ademhalingsoefeningen en suppletieadviezen.  Op welke manier dit het beste kan, verschilt per persoon. We zullen dan ook op basis van uw wensen en mogelijkheden een passend persoonlijk behandelplan opstellen. Want zoals de grondlegger van de kPNI Dr. Leo Pruimboom zegt: “In de verandering ligt de oplossing en de kleinste verandering maakt het grootste verschil.”

U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar info@revival.nl of te bellen naar 0318 – 64 89 80. De afspraak kan plaatsvinden in onze praktijk in Ede of digitaal (via Skype/Teams). 
We zien u graag in onze (online) praktijk!

Daarom kiest u voor Revival

 • Liefde voor het vak
 • Teamwork
 • Up-to-date kennis
 • Wetenschappelijke onderbouwing
 • Mogelijkheid tot laboratoriumonderzoek

Wij helpen u graag bij

 • Een gezonde leefstijl met bijpassend voedings- en bewegingspatroon
 • Langdurige vermoeidheidsklachten
 • Gewichtsbeheersing
 • Hyperactiviteit en concentratieproblemen
 • Huidproblematiek
 • Darmklachten
 • Chronische klachten

Before you heal someone, ask him if he’s willing to give up the things that make him sick.

~ Hippocrates ~

Het team van Revival

Joanne van den Berg

“Reeds in mijn tienerjaren ontwikkelde ik een passie voor de geneeskracht die de natuur te bieden heeft. Het duurde even voordat ik besefte dat ik altijd bezig ben met het helpen van mensen, en ook door mijn eigen zoektocht naar gezondheid ontdekte ik dat ik hiermee verder wilde. Voor mij is het een passie om mensen te kunnen helpen bij hun zoektocht.
Door de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb ontdekte ik dat het geven van inzicht al helend kan zijn en dat je mensen de controle weer terug kan geven over hun gezondheid. Het meest uitdagende aan het therapeut zijn is het leggen van de juiste links, en alles aan elkaar te verbinden.”

Mieke

Mieke Threels

“Gezondheid en welzijn heeft mij altijd erg geïnteresseerd. Door mijn werk bij Gezondheid aan huis kwam ik in aanraking met een breed assortiment voedingssupplementen, waarin ik mij ben gaan specialiseren. Nog altijd geef ik met veel plezier (product)advies aan onze klanten.
Met de opleidingen die ik gevolgd heb ontwikkelde ik het fundamentele inzicht in complexe werkingsmechanismen, waarbij alle lichamelijke systemen met elkaar verbonden worden. Ik vind het mooi om de mens op holistische wijze – kijkend naar het geheel – te benaderen. De oorzaak van een klacht te achterhalen vanuit de communicatie tussen alle lichaamssystemen die elkaar beïnvloeden en deze vervolgens te behandelen.”